Slepovaná kokosová kolečka
Těsto:
- 1 šálek mletého lněného semínka
- 2 šálky mletého slunečnicového semínka
- 2 šálky strouhaného kokosu
- 4 lžíce nepraženého kakaa
-
2 lžíce kokosového nebo agávového sirupu
- špetka Himálajské soli
- trocha vody
Vše řádně promixujeme a vyválíme těsto silné cca 0,5 cm. Pokud je hmota příliš hustá a kakao ulpívá na stěnách robotu, přidáme ještě malé množství vody (přidávejte po lžičkách). Formičkou vykrajujte kolečka a dejte sušit do dehydrátoru na cca 12 hodin.
Krém:
- 1 hrnek strouhaného kokosu
-
3 lžíce agávového sirupu
- 1-2 lžíce vody
Vše řádně promixujeme. Vzniklým krémem mažeme kolečka a lepíme je k sobě. Mňam!:)