S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Rawsuperfood Cz

 

 

Doprava nad 2500 KČ 

ZDARMA.

Možnost doručení

kurýrní společností

(GLS) nebo dopravní

společností Zásilkovna

(Packeta) s možností

doručení na Vámi

zadanou adresu,

případně na výdejní místo.

 

 

 

 


» Zdravé dezerty II.

Citrónové řezy


Vše pořádně promíchejte a hmotu pak pevně natlačte rukama do čtvercové formy, rozřežte na čtverečky a dejte na na 2 hodiny ztuhnout do ledničky. Výborná svěží chuť! :)

 

 

Makové řezy


Vše pořádně promíchejte (pokud by hmota nedržela při sobě, můžete přidat trochu vody - po lžičkách). Hmotu pak pevně natlačte rukama do čtvercové formy, rozřežte na čtverečky, ozdobte oloupanými mandlemi a dejte na na 2 hodiny ztuhnout do ledničky. Pokud máte rádi mák, bude Vám tento dezert moc chutnat!:)

 

 

Dýňové čoko řezy


Dýni pokrájejte na malé kousky a vše pořádně promixujte. Hmotu dejte na pečící papír (klidně silnější vrstvu - až 1cm), naznačte čtverečky a nechte sušit cca 10 hodin (dle tloušťky těsta). Vynikající!:)

 

 

Extra čokoládové pralinky

 

Hmota:

V robotu nebo výkonném mixéru promixujte všechny ingredience, až utvoří jednolitou hmotu. Z hmoty pak ukoulejte 8 pralinek a dejte alespoň na půl hodiny ztuhnout do ledničky.

 

Čokoládová poleva:

Do rozpuštěného kokosového oleje vmíchejte kakaový prášek a sirup. Do této čokoládové polevy pak lžící namáčejte připravené pralinky. Obalené pralinky v čokoládové polevě pak vraťte před servírováním opět na chvíli do ledničky ztuhnout. Pokud by vám v průběhu obalování pralinek poleva ztuhla, dejte ji na chvíli prohřát do otevřené trouby (max. 45°C).

 

 

Švestková (vánoční) omáčka

 

Švestky řádně rozmixujeme ve vodě, ve které jsme je namáčeli (množství vody necháme podle požadované hustoty omáčky) spolu s kořením a Chia. Meruňky a datle pokrájíme na větší kousky a vmícháme do švestek spolu se zbývajícími ingrediencemi. Výborná nejen o Vánocích.:)

 

 

Jablečný závin

 

Těsto:

 

Náplň:

Ve výkonném robotu rozmixujeme všechny ingredience, čímž získáme "těsto", které poté rozprostřeme na pečící papír. Necháme sušit v dehydrátoru nejméně 5-6 hodin. Na těsto pak dáme na jednu půlku kokos, na to jablka smíchaná se skořicí, Chia a rozinkami, přidáme nasekané vlašské ořechy a zamotáme. Hotovo!:) Pro mlsouny doporučuji ještě podávat s kešu šlehačkou, do které přidáme špetku skořice.;)

Tip: Můžete plnit i ovocem (např. banány/mangem/jahodami/malinami/broskvemi... a čokoládovým krémem).

 

 

'Tvaroh'


Vše řádně promíchejte a mlsejte.:)

Tip: Můžete použít jako náplň do palačinek.;)

 

 

Čokoládové karamelky

 

Hmota:

V robotu nebo výkonném mixéru promixujte všechny ingredience, až utvoří jednolitou hmotu. Tu pak rovnoměrně natřete na pečící papír (v pekáčku) a dejte alespoň na hodinu ztuhnout do ledničky. Ztuhlé pokrájejte na kostičky. A zdravá sladká dobrota je hotová.:)

 

 

Brownies

 

Hmota:

V robotu nebo výkonném mixéru promixujte všechny ingredience nejprve první čtyři ingredience se solí, až utvoří jednolitou hmotu. Pak přidejte zbytek a ještě zlehka promixujte. Hmotu pak rovnoměrně natřete na pečící papír (v pekáčku) a dejte na cca 15 minut do mrazáku ztuhnout (pak uchovávejte v ledničce). Ztuhlé pokrájejte na kostičky a mlsejte.:)

 

 

Brownies extra

 

Hmota:

 

Krém:

V robotu nebo výkonném mixéru promixujte nejprve pekany se solí na malé kousky. Pak přidejte datle a mixujte, až utvoří jednolitou hmotu. Pak přidejte zbytek a ještě zlehka promixujte, ale ne úplně na jemno. Hmotu pak rovnoměrně natřete na pečící papír (v pekáčku), potřete krémem a dejte na cca 15 minut do mrazáku ztuhnout (pak uchovávejte v ledničce). Ztuhlé pokrájejte na kostičky a mlsejte.:)

 

 

Luxusní bílá čokoláda

 

Hmota:

Kakaové máslo je při běžných teplotách tuhé, abychom jej rozpustili, je nejlépe máslo nakrájet na malé kousky, dát do skleněné misky a tu vložit do mísy s horkou vodou.  Poté co máme rozpuštěné máslo, zašleháme do něj sladidlo, máslo a špetku soli. Do řádně promíchané hmoty přidáme ingredience dle chuti a fantazie např. špetku chilli, kardamon a citrónovou kůru, pomerančovou kůru, prášek z pravé vanilky, prášek z Macy, prášek z Lucumy, sušené ovoce, ořechy, drcené kakaové boby, Goji...

 

 

ODBkO